Mezzosopran Majken Munk Jensen
søger pianist til samarbejde om koncerter

majken munk jensen
Jeg er 35 år og dimitend fra DJM med en rigtig god diplomeksamen.

Af stemmetype er jeg lyrisk-dramatisk mezzosopran, og intervallet fra ca. dybt D til ca. højt C er godt og brugbart. - Meget ”lette” programmer er ikke min force; min stemme har det bedst med de lidt tungere ting. - Men som mezzo har jeg selvfølgelig alligevel flere muligheder for farver og detaljer, end de lysere stemmer.
Jeg kan lide at arbejde forholdsvis meget med tingene, da glæden for mig ligger i at nå så dybt som muligt.

Musiksmagen er bred, men jeg holder måske især af sådan noget som Mahler og fransk musik (og Brahms og Dvorák og Beethoven og Schubert og Lange-Müller og Schönberg.......for ikke at tale om Verdi, men det er jo en helt anden sag...)

Jeg er meget åben for dine ønsker og forslag til programmet. - Vi kan godt lave noget ”nemt og populært” - men min interesse ligger måske mere i at gøre det lidt ”sværere” repertoire - det poetisk og musikalsk  lidt mere interessante – tilgængeligt og ”populært”. - Det være sagt, så er målet at lave så mange koncerter som muligt, så det skal måske være en afbalanceret skøn blanding?

Jeg har af forskellige årsager ikke udnyttet mit talent særligt godt (faktisk slet ikke) og skal i gang med at synge efter
en længere pause; det vil ikke lyde helt optimalt i starten, men til gengæld kan jeg acceptere, at du måske også skal i form? :O)

- Og vi må huske på, at jeg er en ”elver"-pige.

Jeg har lagt lidt optagelser fra konservatorietiden (lidt fra hvert år) på "youtube" – så du kan få en fornemmelse af hvad det drejer sig om.

Debussy: La Chevelure

Mahler: Ich hab´ ein glühend Messer

Lange-Müller: Sulamiths Sang på Bjergene

Hele det lille udvalg

Min kæreste vil gerne fungere som manager.

...og dig? - det aller vigtigste ved dig er at du kan lide min stemme, kan lide klangen og værdsætte mulighederne.
Du kan kapere noget uortodokst, og går måske ikke supermeget op i ”pænhed”...ja måske sætter du endda pris på en lille smule vildskab...

Hvis det lyder interessant, så lad os mødes så hurtigt som muligt og se om det kan fungere.

Med venlig hilsen

Majken Munk Jensen
Maarupvej 43
8560 Kolind

Mail: majken@munk-waagner.dk
© Organisternes Nyhedsbrev/ v.Thomas Waagner. Kontakt: Tlf. 87 740001 / 3082 0113 Email: thomas@organist-nyt.dk 
Sitemap