________________________________________________________________________________________

Sjove sange på dansk...

Af klassiske sange kunne man f.eks nævne... "Ak kæreste hr. guldsmed" - som alene bliver sjov, hvis den fraseres rigtigt:
Ak kæreste hr. guldsmed

Men derudover: "Sjove sange på dansk" ... gad vide hvorfor det vender sig lidt i mig, ved den titel?
Måske fordi jeg ofte ikke synes at "sjove" sange ER så sjove ... og slet ikke hvis de kalder sig selv det; man starter vel ikke en vittighed ved at sige: "Hør her, jeg har en fantastisk sjov vittighed?" - Eller gør man? - Jo.... det er der vist egentlig mange der gør, men så tænker jeg jo også straks: DET er vi vist to om at bestemme. - Det er jo manipulation, er det ikke? - At få fortalt på forhånd, hvad man skal mene om en sag? - Ligesom det er manipulation at grine, mens man fortæller vittigheden; indholdet må vel stå for sig selv? - Sådan har jeg det i hvert fald. - Det er sikkert derfor jeg nogle gange kan gøre folk utrygge, når de ikke får deres grinecue .... hvordan skal de så vide om de skal grine eller ej? Sjove sange på dansk ... tja ... til gengæld kan man jo så også GØRE en hel del sjovt, hvis man har talentet til det ... ved manipulation.

Sjove sange på dansk? - Tøhø-sjov? - Fræk-sjov? - Satiresjov?
Måske kan du finde hvad du leder efter her:
Sjove sange
________________________________________________________________________________________  Besøg også Organisternes Nyhedsbrev
oungold coast gardeners
gold coast gardeners Counterter